Cégismertető

A DEVELOP a Konica Minolta Business Solutions Europe márkája. A Konica Minolta a világ egyik vezető irodatechnikai nagyvállalataként jogosan mondhatja magát az irodai nyomtatás szakértőjének. Irodatechnikai és digitális nyomdaipari termékeket kínál kommunikációs start-upok, kis- és középvállalkozások számára.

Számíthat ránk

Minden iparban különböznek a kihívások. Minden vállalatnak különböznek az igényei. Figyelembe vesszük az Ön egyéni dokumentum létrehozási és menedzselési igényeit - legyen akár start-upja, kis- vagy középvállalkozása. A DEVELOP termékek számos lehetőséget kínálnak a nagyobb produktivitás és mindennapi feladatai megkönnyítése érdekében.

Ahol megtalálhat minket

Vállalatunk a modern irodatechnikai megoldások vezető szolgáltatóinak egyike, független disztribútor- és partnerhálózatával a világ 60 országában. 

A Konica Minolta Business Solutions Europe leányvállalatai és viszonteladói révén több mint 70 országban van jelen Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA régió). A Konica Minolta, Inc. Business Technologies üzletága közel 41800 alkalmazottat foglalkoztat világszerte és árbevétele a 2013-as pénzügyi évben meghaladta az 5,8 milliárd eurót.

Cégünkről

Dinamikus egyensúly - stratégiánk az Ön sikeréhez. A jelenben és a jövőben.

Társaságunknál elkötelezett munkavállalók dolgoznak. Vezérelvünk a "dinamikus egyensúly". A "dinamikus" határozott innovációs törekvést jelent a termékek területén, továbbá azt, hogy készek és alkalmasak vagyunk arra, hogy rugalmas válaszokat adjunk a piac és ügyfeleink igényeire. Az "egyensúly" ügyfeleinkkel és partnereinkkel fenntartott kapcsolatainkra vonatkozik: végső célunk a korlátlan vevői elégedettség és tisztességes viszony üzleti partnereinkkel.