Óvakodjon a hamisítványoktól!

 

 

Óvakodjon a hamisítványoktól!

A gyártók és felhasználók számára komoly problémát jelent a minőségi és márkás termékek esetében a hamisítás. Az elmúlt években a forgalomban megjelenő hamis termékek száma elérte azt a kritikus szintet, amely már világszinten érinti a gazdaságot. A felhasználók sajnos sok esetben nem tudják felismerni a hamisítványokat, amelyek általában gyengébb teljesítményt eredményeznek, legrosszabb esetben pedig a berendezésekben is kárt okozhatnak. Ez a gyártók marketing imidzsére súlyos hatást gyakorol.

A kellékek, kiegészítők és hardverek esetében pontos adat nincs arról, hogy az informatikai szektort mennyire súlyosan érinti a hamisítás.

A Konica Minolta Business Solutions Europe tisztában van azzal, hogy Európa-szerte hamisított és nem európai felhasználásra szánt tonerek kerültek a piacra. A Konica Minolta elkötelezettséget vállal, hogy felszámolja az illegális termékeket a piacról, és büntetőjogi és / vagy polgárjogi bíróságon eljárást indít azon gyártókkal és a forgalmazókkal szemben, akik megpróbálják aláásni a DEVELOP hírnevét, és ezáltal rossz színben feltüntetni a céget.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a DEVELOP lézernyomtatóinak kellékanyagai fogyóeszközök, ezért olvassa át figyelmesen a lenti prospektust, hogy meggyőződhessen arról, hogy az Ön által vásárolt termék eredeti-e

Ne feledje, ha az ár túl szép, ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem eredeti DEVELOP terméket vásárolt!

Ha az Ön által vásárolt termék eredetiségével kapcsolatban bármilyen kételye van, kérjük lépjen kapcsolatba a központi irodánkkal, vagy a termékspecialistánkkal!

Prospektus